love.net

или за какво може да послужи елмаз.цом • 20.07.2011

Вкарах се в сайтовете з запознанства сладур.цом и елмаз.цом по мъдра препоръка на незнаен член на фотофорум.нет. Някой беше отпрашил въпроса отде човек си намира модели за снимки и го бяха препратили към гореспоменатите сайтове.

Регистрация. Разглеждане. Разцъкване. Нормално е, когато навлизаш в нова глутница. Първи неловки опити. Постепенно влизаш в час. Да, намираш си модели. Освен това намираш и хора. Еротичен модел във видео-чат. Не, не е порнография, а приложна психология. Акаунт-екзекютив от рекламна агенция в Скопие (и досега работим заедно). Понякога ти задават дебелашки въпроси, но влезеш ли в контакт, се изяснява, че човека е готин, нормален мъж, който си търси жена, спътник, някой с който да живее. Клубна девойка, която ползва сайта като секс каталог – да си избере с кой да преспи тази вечер. И едновременно с това водиш с нея човешки, хубав разговор. След време се хвали че си е намерила момчето, нейното. И то се вижда от новата й снимка – вместо фешън мацка виждаш спокойно, доволно лице.

Малко несвързани думи от анонимна абонатка. Изяснява се, че е наркоманка в абстиненция. Затворена в празен апартамент в опит да се изчисти от дрогата. След година се включва отново за да благодари за подкрепата, която съм й оказал. Идея си нямам какво съм дрънкал, но явно е спомогнало. Когато се обади за последен път, работеше във фондация, която помагаше на наркомани.

Интернет е като улицата. Срещаш всякакви хора. Бонусът е, че щом човек е в такъв сайт, нещо му липсва и го обявява публично. Съдейки по репликите на мъжката съставна, им липсва секс. Тъжно. Това е стока, която лесно можеш да си доставиш. Дори и цените са добри. Жените са по-човешки настроени. Като изключим сексуални и психически отклонения, на тях им липсва човека до тях. А човеците са кът в наше време. По всяко време.

Малко статистика: привлекателна жена с адекватни снимки събира за нула време по 200-300 съобщения. Нормален мъж за това време получава 1-2 обаждания. Взимаме едно наум. И толкова за статистиката.

Общо взето в нета е като в реала. Цитат, любим, от любим сайт: „Виси си на дръжката човек в трамвая и си мисли – жена ми е курва, колегите – идиоти, съседите са педераси. Зад него стои ангелът-хранителят му и записва: жена – курва, колеги – идиоти, съседи – педераси. И си мисли: ок, това вече сме го минавали, но щом така иска, така да бъде“.

Мораль такая: каквото искаш – това ти се сбъдва. Исках чисти, ясни отношения. Добри събеседници. Получи се така: намерих колеги, приятели. Жената на моя приятел, за която ми казаха, че или ще ме убият, или ще са ми благодарни цял живот. 

l

o

v

v

.

n

e

t